Mentale begeleiding

Sport is emotie, successen zullen gevierd worden, teleurstellingen zullen verwerkt moeten worden. De weg naar de top is niet gemakkelijk en kent vaak vele tegenslagen. Wist je dat veel (top)sporters gebruik maken van mentale training om zich optimaal voor te bereiden op wedstrijden? Pieken op het juiste moment is immers niet alleen afhankelijk van fysieke, technische en tactische factoren, ook de mentale aspecten zijn hierbij erg belangrijk!

Dit is uiteraard niet alleen op sport van toepassing. Ook (top)performers zoals dansers hebben te maken met dezelfde combinatie van fysieke en mentale uitdagingen.

Wil jij ook het beste uit jezelf (leren) halen op het juiste moment door mentale training en begeleiding? Of zou je graag hulp hebben om met tegenslagen om te gaan, zoals blessures? Dan ben ik op zoek naar jou.

Vanaf heden start ik met een aantal nieuwe (top)sport casussen in regio Rotterdam/Den Haag voor de afronding van mijn post-academische opleiding tot geaccrediteerd sportpsycholoog – van individuele trajecten of coachbegeleiding tot teambegeleiding.

Het wetenschappelijk onderbouwde begeleidingstraject is altijd op maat en geschikt voor alle sporters, vanuit alle takken en alle niveaus. Een traject bestaat uit ongeveer tien bijeenkomsten/sessies, inclusief een intakegesprek, diagnostiek en evaluatie. Tijdens de trajecten worden mentale vaardigheden ingezet om te werken aan bijvoorbeeld presteren onder druk, omgaan met afleiding, focus, zelfvertrouwen of motivatie.

Ben jij / ken jij die (top)sporter, (top)performer, coach, ouder van een (top)sporter, scheidsrechter, jurylid of teamspeler? Die zit met vragen als: waarom presteer ik op de training veel beter dan tijdens de wedstrijd? Waarom lukt het de ene keer wel en de andere keer totaal niet? Of heb je problemen met concentratie, motivatie, zelfvertrouwen, of last van angst voor blessures? Dan kan het trainen van mentale vaardigheden jou verder helpen.

Neem contact op via diana@pamperformance.com. Onder andere voor meer informatie over mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid.

 

~ The future starts in the present moment, so make it count… ~